Comuna Corbu, Plaja Corbu, Judeţul Constanţa (0761) 322 232
Complex Rasarit

Complex Răsărit ți-a pregătit locuri de cazare în camere duble, fiecare cu o atmosferă unică, de poveste, povestea răsăritului, văzut din aproape fiecare cameră a complexului.

Camerele sunt împărţite în 3 corpuri: Vilele M&M, Vila Aurora și Cabana Pescarilor.

Vilele M&M

Camerele din Vilele M&M sunt spaţioase, oferă o privelişte deosebită către Marea Neagră, 4 situate la parter, 4 situate la etaj, toate decorate în culori marine. Acestea sunt ideale pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.

Vila Aurora

Vila Aurora oferă o panoramă generoasă către Plaja Corbu, camerele sunt mari, iar livingul este spaţiul ideal pentru ieşirea din cotidian, fiind un spaţiu dedicat grupurilor de prieteni care doresc să petreacă timp de calitate la malul mării.

Cabana Pescarilor

Cabana Pescarilor este compusă din 3 camere duble și sunt destinate persoanelor care caută momente de relaxare la mal de Marea Neagră. Camerele sunt cochete, au băi private și terase cu vedere superbă către mare.

Interior Camera Queen
Interior Camera Queen

CAMERĂ QUEEN

De la 170lei pe zi

Situate în Vilele M&M, camerele Queen sunt spaţioase și oferă o privelişte deosebită către Marea Neagră. Patru dintre ele sunt situate la parter, patru sunt situate la etaj, iar toate sunt decorate în culori marine.

Camerele Queen sunt ideale pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.

VEZI DETALII

Te invităm să petreci zile tihnite

la Complex Răsărit - plaja Corbu!