Despre noi

Complex Răsărit, un loc care vă va rămâne în suflet

Istoria Complexului

Complexul Răsărit Corbu a fost fondat în 2016 ca un refugiu liniștit pe malul Mării Negre, pe plaja Corbu, cea mai sălbatică plajă din litoralul românesc. În 2018, am inaugurat Restaurantul și Terasa Răsărit, cu Gust de Dobrogea, specific pescăresc, inspirat din unicitatea artei culinară a regiunii Dobrogea și din pasiunea noastră pentru pescuit și natura din Rezervația Naturală Delta Dunării.

Misiunea și Valorile Noastre

Misiunea noastră este să aducem oaspeții noștri aproape de natură, într-un loc liniștit pe malul mării, unde fiecare moment este prețuit și unde tradițiile și cultura dobrogeană sunt onorate. Oferim o experiență autentică, ce îmbină linia coastelor nesfârșite ale Mării Negre cu ospitalitatea și bogăția culturală a regiunii Dobrogea.
despre-complex-rasarit-corbu-1
despre-complex-rasarit-corbu-2

Experiența Oaspeților

Angajamentul nostru față de oaspeți este de a le oferi o experiență autentică în stil dobrogean, care să îi ducă într-o altă lume și alt timp - aceea a liniștii și naturii pure, pe malul Mării Negre.

Facilități și Servicii

Complexul nostru dispune de camere duble împărțite în 3 corpuri principale: Vilele M&M, Vila Aurora și Cabana Pescarilor. Camerele oferă băi private cu vedere directă către mare sau grădină. În plus, avem 2 bungalow-uri pentru o cazare mai intimă și specială. Restaurantul și Terasa Răsărit, servește preparate din pește și fructe de mare proaspete, însă găsiți și alte delicii culinare. Complexul este înconjurat de o grădină vastă și se bucură de acces direct la Plaja Corbu, oferind oaspeților o oază de liniște și naturalețe.

Echipa

Fondatorii Complexului Răsărit Corbu, Marian și Monica Scarlat, sunt dedicați ospitalității și frumuseții Dobrogei. Marian este pasionat de pescuit și gătit, și îl veți găsi mai mereu în bucătărie pentru verificarea fiecărei farfurii, iar Monica se dedică cu pasiune și devotament asigurării unei experiențe memorabile pentru oaspeții noștri.

Angajamentul Față de Comunitate

Complexul nostru se angajează să funcționeze în armonie cu mediul înconjurător și comunitatea locală. Promovăm sustenabilitatea prin utilizarea materialelor durabile, în mod special utilizarea lemnului de durată în construcția complexului. Suntem responsabili și punem accent prin achiziția alimentelor de la business-uri locale și susținem pescuit tradițional de la Marea Neagră, și pescarii care duc această ocupație din generație în generație. Cu fiecare activitate, menținem un echilibru între protecția mediului și confortul oaspeților noștri.

despre-complex-rasarit-corbu-3

"Om liber, tu vei iubi întotdeauna marea."

Copyright © 2024 Complex Răsărit. Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate