Restaurant Răsărit

Restaurantul - Terasa Răsărit

Înconjurat de frumusețea nesfârșită a Mării Negre și de liniștea și sălbăticia plajei Corbu, Restaurantul și  Terasa Răsărit vă invită să experimentați o călătorie autentică culinară cu Gust de Dobrogea, într-un decor deosebit, oferindu-vă o experiență gastronomică autentică pescărească. Situat lângă cea mai sălbatică plajă a litoralului românesc, plaja Corbu, restaurantul are o vedere directă către Marea Neagră. Suntem mândri să vă prezentăm o selecție de preparate tradiționale, inspirate din bucătăria regiunii Dobrogea, cu opțiuni proaspete de pește și fructe de mare, dar și alte delicii culinare din bătătură. Terasa noastră vă invită să vă bucurați de razele soarelui și de briza mării în timp ce savurați o masă delicioasă sau un cocktail răcoritor.

Inspirat de frumusețea și naturalețea plajei sălbatice de la Corbu, decorul nostru marin îmbină elemente rustice cu arhitectura tipic dobrogeană, creând o atmosferă relaxantă și reconfortantă. Terasa noastră însorită te întâmpină cu culori calde, nuanțe de albastru și accente naturale, oferindu-ți o experiență autentică la malul mării. Încă de la priveliștea directă către infinitul mării, până la decorațiunile inspirate de viața marină, restaurantul pe malul mării este gândit pentru a-ți oferi o evadare memorabilă din agitația orașului și pentru a te purta pe aripile brizei mării.

Meniu

Cu o atenție deosebită acordată calității ingredientelor și preparatelor, meniul nostru este o călătorie tradițională prin aromele autentice ale regiunii Dobrogea și ale mării. De la delicatesele de pește și fructe de mare proaspăt pescuite de la pescarii zonei, la preparatele tradiționale și opțiunile vegetariene, există ceva special pentru fiecare gust și preferință.

Specialitățile Răsărit

Evenimente și Rezervări

Restaurantul Răsărit este locul perfect pentru a sărbători momente speciale alături de cei dragi sau pentru a organiza evenimente private și corporate, având o capacitate de până la 80 de persoane. Fie că este vorba despre petreceri mici, cununii civile, botezuri, petreceri aniversare sau evenimente de team-building la malul mării, suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-o experiență memorabilă. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să creați o experiență memorabilă pentru orice ocazie.

Vă așteptăm cu nerăbdare !

"Om liber, tu vei iubi întotdeauna marea."

Copyright © 2024 Complex Răsărit. Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate